REISAFFICHE

Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Inhoudsopgave
Inleiding
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Evaluatie en tipsWat doe jij tegen agressie en geweld?

Duitsland en Frankrijk 2005

Uitstalling in Auchan Roncq

Een geslaagde midweek

Vrijdag 16 december 2005
Naar huis


Gelukkig, ik voel me weer helemaal goed. We ontbijten, pakken in en checken uit. De baliemedewerkster, die gisteren vreselijk liep te hoesten, heeft nu haast geen stem meer. Haar collega loopt haar een beetje te plagen door haar hese stemmetje te imiteren.

Het regent en dat blijft de rest van de dag zo. Goed dat we gisteren die nieuwe ruitenwissers hebben gekocht! Ze blijken uitstekend te voldoen. Na tien minuten passeren we de grens. We zetten Studio Brussel op, die we blijven horen totdat we in Rotterdam zijn.

We hebben een paar keer langzaam rijdend verkeer en ter hoogte van Brasschaat krijgen we opeens een hoosbui te verduren, maar verder verloopt de terugreis voorspoedig. We nemen een bakkie in Minderhout, daarna neem ik het stuur over en breng ons naar huis. De Saab rijdt heerlijk! Veel relaxter dan de Twingo. We zijn ook minder moe na een lange reis. De Saab bevalt ons dus goed. Alleen wat parkeren betreft is 'ie ietwat onhandig!

Nu we door vier landen gereden zijn, valt me op dat vooral de Duitsers erg netjes rijden. Ze reageren nooit agressief en doen niet aan bumper kleven. De Belgen, daarentegen, zijn echte klevers. De Nederlanders en de Fransen zitten er een beetje tussenin.

Om half één zijn we thuis en worden enthousiast begroet door onze beestjes. We laden alle spullen uit (wat een ongelofelijke hoeveelheid drank!) en kunnen terugkijken op een geslaagde midweek in twee verschillende landen!


<-Vorig hoofdstuk: dag 5 Volgend hoofdstuk: evaluatie en tips->
Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Valid HTML 4.01 Transitional