REISAFFICHE

Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Inhoudsopgave
Inleiding
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18
Dag 19
Dag 20
Dag 21
Dag 22
Evaluatie en tips Foto'sMadagaskar en Mauritius 2006

Luchthaven Charles de Gaulle, Parijs

Dag 22: woensdag 1 november 2006

Parijs-Amsterdam

Een ervaring rijkerDat gaat al goed: de hele groep stapt uit bij de verkeerde terminal en we moeten op de volgende shuttlebus wachten. Ondertussen nemen we hartelijk afscheid van onze Vlaamse reisgenoten. Zij stappen hier op de TGV naar Brussel en van daar uit gaan ze met de reguliere trein naar hun woonplaats. Zij zijn waarschijnlijk eerder thuis dan wij! De dames gaan omhoog met de roltrap en wij stappen in de shuttle.

Tegen de tijd dat we mogen boarden, horen we dat het vliegtuig vertraging heeft. Het schijnt op Schiphol te stormen. Getver, nog langer wachten! Ik sluit me af van de buitenwereld met een boek van Nicci French, wat ik al bijna uit heb.

Kees, Nel en Wil blijken een latere vlucht te hebben. Kees probeert de tickets om te boeken, maar heeft geen succes. Eindelijk mogen we aan boord. We nemen afscheid van de achterblijvers en lopen door de slurf heen naar onze zitplaatsen.

Binnen een mum van tijd zijn we op Schiphol. En wat zien we daar? Er hangt al kerstversiering! Daar ben ik voorlopig nog niet voor in de stemming.

Bij de bagageband nemen we afscheid van elkaar. De meeste mensen zijn met de trein, maar niemand reist onze kant op. Zo vallen we na drie weken uit elkaar. Nu is het definitief voorbij. Wéér een ervaring rijker!


<-Vorig hoofdstuk: dag 20 Volgend hoofdstuk: evaluatie->
Home Reizen Contact Site Map Zoeken

Valid HTML 4.01 Transitional